Copa Catalana-III Trofeu CNHV

El dissabte 7 d’octubre es va portar a cap, en el terme municipal de L’Hospitalet de l’Infant, l’última prova del circuit Català de pesca submarina. A la prova van assistir 11 equips de tota la comunitat.

El dia clarejava ennuvolat, amb una mar en calma, encara que les previsions meteorològiques anunciaven un lleuger canvi durant el transcurs del matí.

La prova va donar començament a les 9:20H i els equips disposarien de 6 hores per aconseguir realitzar el major nombre de captures.

Transcorregudes 3 hores des de l’inici de la prova, les condicions en la mar començaven a complicar-se per als esportistes a causa d’un mar de fons que entrava de llevant i provocava corrents que van començar a embrutar les aigües limitant més àdhuc el poder realitzar alguna captura.

Finalitzada la prova a les 15:20h tots els esportistes tornaven a port després de passar pel punt de control i amb l’arribada a port es veia reflectit la duresa de la prova en la escassetat de captures.

El pesaje va donar començament sobre les 16:30h i després de pesar l’últim sac, l’equip del CNHV compost per Eloy Martínez, Manuel Gálvez i Juan C. López  es proclamava campió amb 16 captures, 7 espècies i un total de 22.275 punts.

El segon equip classificat, compost per Xavi Blanco, Roger Amat i Ramón Hontanaya del SPAS aconseguien realitzar 11 captures de 3 espècies amb un total de 17.075 punts. L’últim equip a pujar-se al podi va ser l’equip del CNHV format per David Cueto, Xavi Ricardo i Albert Llao que van presentar 7 captures de 4 espècies que els van donar un total d’11.615 punts.

Una vegada acabat el pesaje com sempre es ve fent en aquest tipus de campionats, es va fer lliurament de tot el peix capturat al menjador social “Juventut i Vida” que actualment dóna de menjar a 260 persones tots els dies.

Finalitzada la competició, l’organització va oferir a tots els esportistes una estupenda barbacoa amb la qual es va donar per finalitzat el dia.

Amb aquest triomf, la secció esportiva de pesca submarina del Club Nàutic Hospitalet Vandellòs aconsegueix alçar-se amb la triple corona del circuit Català.

 Campionat de Catalunya individual titulo aconseguit el 10 i 11 de juny a Mataró.

 Campionat de Catalunya per equips títol aconseguit el 27 de maig a Portbou 

Campionat per Clubs titulo aconseguit el 7 d’octubre a L’Hospitalet de l’Infant.

veure documental